Informatie 23e lustrum voor reünisten

Waarde reünisten,

Forward zit ons allen al jaren in het hart en op 21 april 2018 zullen wij dit gezamenlijk vieren tijdens de viering van ons 23e lustrum! Voor een aantal van jullie al enkele jaren geleden dat er een voet op de Holy Grounds is gezet, dit jaar is het moment om daar verandering in te brengen. 115 jaar Forward mag aan geen van ons voorbij gaan en zorg daarom dat deze datum genoteerd staat in de agenda. Zorg ervoor dat jij met al je Forward maten aanwezig bent, een lustrum is slechts eens in de vijf jaar en het Forward bestaat maar een keer 115 jaar.

Het lustrum zal in totaal vier dagen duren en de indeling hiervan is als volgt:
- 18 april: Goede doelen dag in samenwerking met het Rode Kruis. Op deze dag zal er een toernooi georganiseerd voor kinderen met een verstandelijke beperking van de W.A. Lieflandschool.
- 19 april: Stadjersdag – Een voetbaltoernooi voor lokale bedrijven, cafés, restaurants, studentenverenigingen en bevriende voetbalclubs.
- 20 april: Ledendag – bestaande uit een dagactiviteit met aansluitend feest op een externe locatie.
- 21 april: Reünistendag – Forward 1 speelt een wedstrijd tegen een aansprekend team, aansluitend is er een groot feest op West End en wordt de dag feestelijk afgesloten met een gala op een externe locatie.

Wij hopen jullie allen te mogen verwelkomen op de reünistendag 21 april, deze dag zal er als volgt uit gaan zien.
Programma reünistendag:
11:00 West End open, inloop.
11.30 ALV reünistengenootschap
14:00 F1 – *Aansprekende tegenstander* → Wedstrijd, 2x30min.
15:00 Reünisten wedstrijd → Wedstrijd, 2x20min.
18:30 Verzamelen Grote Markt, bussen naar de externe locatie van het gala.
19:03 Aanvang externe locatie.
19:30 Begin van het diner op de externe locatie.
02:00 Einde van het feest. Bussen rijden dan via Martiniplaza hotel naar de Grote Markt.

Koop hier je kaartje voor het 23e lustrum!

De reünistendag zal volledig voor jullie verzorgd worden en er het enige wat wij van jullie vragen is aanwezigheid. Deze dag zal voor reünisten met date in totaal €140,- gaan kosten en voor reünisten zonder date €80,-.

Om jullie allemaal de mogelijkheid te bieden om te overnachten in Groningen hebben wij contact gehad met het Martiniplaza hotel in Groningen. Via het reserveringsformulier kunt u een overnachting bij dit hotel boeken [volgt].

Three Cheers,

Levi Jolink
Voorzitter 23e lustrumcommissie der G.S.A.V.V. Forward
+31 6 83941669

Sponsoren

RabenhauptBultenZwarte schaapPellinkhofSporthuis Winsum