Blog

Waarde Forwardianen week 7

Sander Ossenkoppele
23 februari 2015

Het is inmiddels alweer halverwege februari, dat betekent dat de competitie voor ons vlaggenschip alweer in volle gang is en dat de Flaag teams nog een halve maand op hun kont kunnen zitten totdat ze weer de weides in mogen om tegen die lederen knikker aan te trappen. De mannen van Flaag popelen dusdanig dat de opkomst op de trainingen vrijwel nihil is en er dus tot en met maart alleen op de donderdag getraind kan worden. Op het moment dat het zonnetje wederom weer begint te schijnen en de lente op de deur klopt verwacht ik die trainingen toch weer vol te stromen vol enthousiastelingen die uit hun winterslaap getrommeld zijn.

Zoals al eerder genoemd is het seizoen van ons vlaggenschip alweer druk bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld maar wederom bleven de punten uit. De eerste wedstrijd werd op 1 februari 2015 gespeeld tegen Olyphia, de eerste helft heb je geen schijn van kans en loop je met een achterstand de kleedkamer in. De tweede helft heer en meester, maar uiteindelijk bleken we toch minder te scoren dan onze tegenstander. Het eerste verlies na de winterstop was dus een feit.

Een goed begin is het halve werk, zo is ons vlaggenschip altijd op tijd om met de GADO naar de uitwedstrijden te gaan. Echter, afgelopen weekend ging het totaal mis! Onze Willempie moet natuurlijk zijn reparatiekunsten bijhouden en had een klus geaccepteerd om de stationsklok in Skopje, Macedonië te repareren. Helaas, bleek zijn vliegtuig iets vertraging te hebben waardoor hij de GADO naar LAC Frisia 1883 net miste. De bus moest even wachten, maar op het moment dat we weer konden vertrekken hield de bus er volledig mee op. Een nieuwe bus mocht baten aangezien we alsnog in Leeuwarden aankwamen. Een uur later dan gepland werd de wedstrijd aangevangen, maar de mannen van LAC Frisia 1883 waren simpelweg beter. Het vlaggenschip verloor wederom, en ditmaal met 0-4. Aankomende week staat de Groninger Boys op de planning, een geduchte tegenstander waar de vorige keer met maar liefst 1-7 van verloren werd. Iets recht te zetten dus!

Tijdens de winterstop heeft ook praeses dies Nijs Wienese, zijn commissie gevraagd! De diescommissie heeft zich als volgt geconstitueerd:

Praeses - Nijs Wienese

Fiscus - Frits van Hulten

Oude Schoen/Acquisitie - Lodewijk Vos
Oude Schoen/Acquisitie - Marijn Zoetman
Evenementen/Gadgets - Maarten Trippenzee

Evenementen/Gadgets - Koen van der Poel

 

Heren, van harte gefeliciteerd en heel veel succes gewenst met het organiseren van de 112e dies van GSAVV Forward, dat gevierd zal worden op  11 april 2015!

 

Dan een ietwat serieuzere noot. Afgelopen jaar zijn wij ontzettend druk bezig geweest om een ieder van jullie van een spelerspas te voorzien. De KNVB-regels zijn nou eenmaal ontzettend streng en iedereen die op de zondag een wedstrijd wil ballen moet een spelerspas hebben. Er zijn nog een aantal jongens die nog geen pasfoto hebben ingeleverd, conclusie? Dan speel je niet. Neem contact op met Derk Willem Duynstee via secretaris@gsavvforward.nl en zorg ervoor dat die pasfoto bij hem belandt!

 

Three Cheers,

 

Sander Ossenkoppele

Voorzitter GSAVV Forward 2014/2015

Sponsoren

BultenSporthuis Winsum