Nieuwsbrief mei 2024

Nieuwsbrief mei 2024

Maikel Breukelman
29 mei 2024

Nieuwsbrief mei 2024

Update Forward
Fantastisch nieuws! De heren studenten hebben middels rechtstreekse handhaving weer een plekje in de tweede klasse veiliggesteld. De KNVB had in een eerder stadium besloten dat er dit seizoen, en ook komend seizoen, een versterkte degradatie is om de voetbalpiramide weer recht te trekken. Daardoor degraderen er meer ploegen en zijn er ook meer ploegen die in de nacompetitie belanden. Tegen de kampioen (Roden) hadden de jongens alles in eigen hand. Door een 2-1 overwinning (doelpunten van F3-speler Vygo Tabak; Bron: DvhN), deed het niet ter zake wat er op de andere velden gebeurde.
Door deze overwinning eindigt Forward op een keurige 8e plaats, net boven de beruchte ‘nacompetitiestreep’. Mannen, van harte. Deze zomer even lekker de boel de boel laten en komend seizoen weer vlammen in de tweede klasse. De eindrangschikking is als volgt:

Terugblik Dies 20 april
Op 20 april vond de jaarlijkse dies plaats, dit keer waren we te gast bij VV Groningen. Het was een zeer geslaagde dies, met een mooie opkomst. Naast alle festiviteiten was het ook het moment dat Mas Boom een stapje terugdeed uit het bestuur van het reünistengenootschap. Hij draagt het stokje over aan Adriaan Boogaerdt. Mas, ontzettend bedankt voor jouw inzet voor onze club!

Nederland op het EK
In de vorige nieuwsbrief stond geschreven dat we op dinsdag 25 juni samen voetbal gaan kijken. Dat is echter op een dinsdag. Die vrijdag ervoor, op 21 juni, speelt Nederland om 21:00 uur tegen een stel Fransozen. Die dag leent zich misschien iets beter voor een voetbalfeestje. We hebben weer een heuse pop-up locatie gevonden waar we de wedstrijd kunnen bekijken. Daarnaast zorgen we weer voor voldoende pils en snacks. De capaciteit van de locatie is helaas beperkt.

We kiezen de dag met de meeste aanmeldingen. Én er is een maximale capaciteit dus reageer liefst zo snel mogelijk. Het definitieve programma delen we zodra bekend is welke datum we kiezen, en uiteraard is een knotsgek oranje outfit verplicht. Een tipje van de sluier: in de rust van deze wedstrijden worden er weer een liveoptredens verzorgd door verschillende artiesten.

Overzicht activiteiten 2024
Los van het EK zijn er natuurlijk nog meer events. Noteer daarom vast onderstaande dagen in je agenda, zo hoef je niks te missen. Dit zijn nog niet alle activiteiten voor dit jaar, meer info volgt in een latere nieuwsbrief. En voor het FIP weet ik (Maikel) niet helemaal zeker of er nog plek is, maar een mailtje naar Henk Zeemering mag altijd!

Datum Activiteit Locatie
22 juni ONEC voetbaltoernooi (3 teams!) Victoria (Hilversum)
21 of 25 juni EK voetbal kijken:
Nederland - Frankrijk
Nederland - Oostenrijk
Krooswijkhof 9 te Amsterdam
4 juli Forward in het Putje ("FIP") Hoge Kleij, Leusden
25 oktober Herfstborrel Amsterdam

Update Forward 125 jaar boek
Traditiegetrouw blijven we de oproep doen om verhalen en/of foto’s die niet mogen missen in dit jubileumboek te delen. Stuur een mail naar de redactie.