Reünisten GSAVV Forward

 

Forwardianen,
 
Bruisend in het studentenleven en voetballen bij de GSAVV Forward. Mooier kan het niet! Helaas komt er een moment dat er afscheid genomen moet worden. Troost je, afscheid nemen van de GSAVV Forward hoeft NOOIT. In tegenstelling tot alle andere (studenten) subverenigingen bestaat er namelijk het Genootschap Reünisten GSAVV Forward. Het genootschap is reeds in 1974 opgericht en telt momenteel ongeveer 400 leden. Vanaf 1984 krijgt de uitstraling van het genootschap nog meer allure wanneer het eerste nummer van de Charismatische Oude Schoen, kortweg Chaos genoemd, verschijnt. Inmiddels noteren we jaargang 28 en zijn er bijna 100 nummers verschenen en de huidige oplage van 850 stuks verschijnt in meer dan 20 landen driemaal per jaar.
 
Lid zijn van het Genootschap Reünisten GSAVV Forward biedt natuurlijk heel veel voordelen. Naast dat je natuurlijk op de hoogte blijft van de ontwikkelingen van Forward, ontvang je driemaal per jaar de Chaos, uitnodigingen voor de nieuwjaarsborrel, Dies, het Lustrum en andere actuele gebeurtenissen. Voetballen is en blijft natuurlijk het belangrijkste. Deelname aan reünisten toernooien (Bommen Berend Toernooi, ONEC, Alcides, Be Kwak, HVV, etc.) is vanzelfsprekend mogelijk, zowel individueel als met je voormalig Forward team. Het meest recente BBT toernooi laat zien dat hier grote belangstelling voor is.
 
Lid worden kan zeer eenvoudig. In het jaar van afscheid van de GSAVV Forward wordt je gratis lid. Het enige dat je moet doen is je naam maar vooral het juiste adres doorgeven aan de huidige secretaris of aan ondergetekende. Daarna voor slechts 25, = euro per jaar. Het is vanzelfsprekend dat een ieder die de GSAVV Forward een warm hart toedraagt lid moet worden van het Genootschap Reünisten. Het succes van het 100 jarig bestaan is daar een voorbeeld van, evenals de uitgave van het prachtige boek "Forward een eeuw geboekt". Laten wij er met zijn allen ervoor zorgen dat ook het komende Lustrum ook een geweldig feest gaat worden met de aanwezigheid van veel (jonge) reünisten!
 
Three Cheers 
Hugo Hobbel,
 
Secretaris Genootschap Reünisten GSAVV Forward 
+31618135557
 
 
hugohobbel@hotmail.com of genootschap@gsavvforward.nl
 
Bestuur
 
Voorzitter: P. Dijkhof
Secretaris: H. Hobbel 
Penningmeester: J. Limburg
J. Folkertsma & R. Wijnsma

Sponsoren

indoorsoccercentreRabenhauptBultenZwarte schaapPellinkhof