Algemeen

Dies

Elk jaar vieren wij de verjaardag van onze mooie vereniging door middel van de dies. Een evenement waar we naar een bevriende vereniging gaan met rond de 80 man om daar een activiteit te doen. Afgelopen jaar waren we bij Sidderburen, was er een casino en vond er een wedstrijd plaats tussen het huidige Forward 1 en de F1-allstars uit '95. Het is een mannendag pur sang, waarbij huidige leden en de vele reünisten die Forward rijk is gebroedelijk een biertje drinken.

Eerstejaarsdag

De Eerstejaarsdag is een van de hoogtepunten van het jaar. Met alle andere nieuwe Forwardianen zal er een onvergetelijke dag zijn, waarbij je veel nieuwe gasten leert kennen, maar vooral ook de club leert kennen. Alle tradities zullen in geuren en kleuren beschreven worden, er zal goed geslurpt worden en uiteindelijk zal je zelfs de das der dassen kunnen ontvangen! Schrijf je dus in met je team-, club- of huisgenoten! Er zijn ook genoeg jongens die nog de Eerstejaarsdag lopen in hun vierde of vijfde jaar, dus denk vooral niet dat je dan de enige bent.

Herbstmeisterborrel

De Herbstmeisterborrel is de eerste borrel van het jaar. Wij hebben de komende twee jaar onze borrels in het hele mooie pandje van het Zwarte Schaap. Tijdens de borrel wordt onder andere altijd het mooiste zusje van Forward verkozen, daarnaast wordt de Herbstmeisterbokaal uitgereikt aan het best presterende team der GSAVV Forward.
Tijdens deze borrel wordt hoofdelijk omslag gedronken, dus kom met je hele team naar het Zwarte Schaap op 15 December. Dit is tevens een mooi moment om voor het eerst te shinen met jouw Forward das, mocht je eerstejaarsdag hebben gelopen.

Sponsoren

Sporthuis WinsumWECRUITMENTPitchers Bardorstbavaria