Blog

Das Kut 28-08

Jeroen Gelling
15 september 2014

Forward daar ga je! Nee Pitchertje daar ga je! Je laatste wedstrijd van 2014 afsluiten met een verlies tegen ZFC Zuidlaren. Zo wil je de geschiedenisboeken natuurlijk niet ingaan. Dus speciaal voor de trouwe lezers van de Oude Schoen heb ik Henkie P. gevraagd om mij van het wedstrijdformulier te verwijderen. Dit laat mij nu alleen nog tot het benoemen van de leuke herinneringen van het voetbaljaar 2014. Naast het 'Kevintje' zijn er veel leuke dingen voorgevallen afgelopen jaar. Om maar te beginnen met alle blikken Grolsch Kanon die ik met Nick heb mogen nuttigen de afgelopen maanden, WAUW. Op Maikel ben ik zelfs een beetje verliefd geworden, maar voor zover ik weet is dit wederzijds. Pilsje heb ik af en toe wel een beetje moeten missen. Wij allen weten waarom. Helaas hebben de gebroeders Santegoeds ons moeten verlaten dit seizoen. Twee spelers met het vizier altijd op de goal gericht. Ik droom steeds van de mooie goals van Jan-Willem Donkerbroek en het betoverende gerochel van Spitsie Kooistra. Ik mis Willem, ik mis Justin, de gekke grapjes van DW-1815, de stift van John, de lach van Freek, die prachtige kop van Paling, de gladde mat van Os en mijn andere voetbalvriendjes.

In Korea gaat alles goed. Alle verwachtingen zijn tot dusver uitgelomen. Koreanen zijn knettergek en houden van heerlijk eten. Eerste dame al aan het huilen gekregen deze week. De rest bewaar ik. Misschien zit er wel een leuk Koreaans columnpje aan te komen in de OS.

Tot horens lieve vriendjes.

Pitcher

Sponsoren

RabenhauptBultenZwarte schaapSporthuis WinsumDeventrade