Blog

Waarde Forwardianen week 41

Sander Ossenkoppele
14 november 2014

Een relatief rustige bezetting van de velden, dat typeert zondag 5 oktober 2014. Waar er al een schamele vijftal wedstrijden op het programma stond werden daar ook nog eens twee van afgelast. Three thuiswedstrijden dus, op een natte herfstige zondagochtend. Ook Willem Baksteen liet zijn gezicht niet zien op de Bakelmat, de omzet halveerde.

Voor de allereerste keer in het competitieverleden 2014/2015 van F1 werd er niet bij Hans Rispens in de GADO gestapt. De uitwedstrijd was namelijk in Groningen en niet in Friesland. De mannen konden een paar uur langer uitslapen, helaas baatte het niet en verloor ons vlaggenschip van GRC op sportpark Corpus den Hoorn. De degradant uit de 1e klasse werd in de eerste 20 minuten overklast door de inzet en creativiteit van onze studenten. Na deze periode pakte GRC het op en begon het bij hen beter te lopen, voor ons vlaggenschip een jammerlijk feit. Het scorebord toonde aan het einde van de wedstrijd 6-1 in het voordeel van het team van Rini Jurna. Want dat weet natuurlijk iedereen, dat de beul van Peize tegenwoordig het 1e team van GRC traint. Zoals bij elke wedstrijd van ons eerste werd het ‘three cheers’ ingezet en ook Rini zong luidkeels mee. De dassen werden uitgereikt en daarna was het snel terug naar de Bakelmat, vergaderen over de gang van zaken van het eerste. Er moet namelijk iets gaan gebeuren, 0 uit 5 is voor de pessimist ronduit een slechte score, voor de optimist is er ruimte voor verbetering. Hoe dan ook, werk aan de winkel.

Afgelopen weekend kon Ajax wederom niet de voltallige punten van Zwolle pakken, een bril- en tevens eindstand. PSV profileerde zich prima en schopte de Rotterdammers terug naar het Kasteel. FC Twente kon net als AZ de wedstrijd niet winnen, zij speelden tegen elkaar gelijk. Willem II wist van Heerenveen te winnen en zowel Heracles, Feyenoord, Cambuur en Vitesse wisten met grote cijfers te winnen. De stand? PSV leidt, gevolgd door Ajax en PEC Zwolle. Heracles staat ondanks haar winst nog stijf onderaan.

Zoals in de vorige schoen aangegeven zijn er rugnummerborrels geweest, een paar mannen hebben daarvan hun schuld ingelost door de genoemde stunt te volbrengen. Zo heeft tatoeëerder Bernard weer het logo uit de kast moeten pakken en is er naar Emmeloord heen en weer gefietst. Ook stond maandag in het teken van de aanvoerders, de aanvoerdersborrel vond namelijk plaats. Na een praatje over hoe/wat/waarom werden de beerpongtafels tevoorschijn getoverd en bleek de avond toch nog aardig uit de klauwen te escaleren. Heren, nogmaals, bedankt!

Op zaterdag 18 oktober gaat het gebeuren! Voor alle leden die de onbetaalbare forwarddas nog niet hebben verdiend is er de mogelijkheid deel te nemen tijdens de eerstejaarsdag! Heb jij je das dus nog niet verdiend? (Ook al ben je vierdejaars Forwardiaan!) Schrijf je dan bij de secretaris in voor de eerstejaarsdag en zorg ervoor dat ook jij kan rondlopen met die prachtige das!

 

Heb jij met je team nog vragen met betrekking tot spelerspassen, shirts, sokken, inschrijvingen of iets

anders? Neem contact met ons op zodat de start van het seizoen zo vlekkeloos mogelijk verloopt!

 

Three Cheers,

 

Sander Ossenkoppele

Voorgesteld Voorzitter GSAVV Forward 2014/2015

Sponsoren

BultenPellinkhofSporthuis Winsum