Blog

Das Kut verslag 09-11 Forward - vv Heerenveen

Vincent Stibbe
26 november 2014

De ochtend van 9 november 2014 beloofde veel goeds. De zon scheen, de wind was fris,  het clubhuis rook heerlijk zoals altijd en de fusten waren aangesloten. Toen iedereen eenmaal verzameld was en zij ook constateerden dat alle omstandigheden goed waren, kon ons niks meer gebeuren. Er werd gezongen en iemand was zijn longen nog even snel aan het spoelen op de WC.

Het enige wat ons te doen stond op deze dag, waren die three punten pakken van de Friese koploper. De bespreking liep goed evenals de warming-up die hierna volgde. Na een tijdje wachten ging het fluitje en de wedstrijd begon zoals gepland om half three. De mannen van F1 begonnen sterk en dat werd ook beloond 1-0 (een wereld goal). Het lijkt allemaal voorspoedig te verlopen totdat die Friezen roet in het eten gooien en de gelijk maker maken, 1-1.  ‘’je hoeft niet altijd zo eerlijk te zijn grensrechter !’’ wordt al geroepen……

Toch pakte Forward het goed op, er waren kansen, helaas werden ze niet benut. Toen er ook nog een penalty voor Heerenveen kwam - beslist door die clown in dat apenpakje die vast niks te zeggen heeft bij zijn vrouw en gepest is op school - was de maat vol! Een gele kaart voor Forward en het leek ons tegen te zitten. Maar ook na deze tegenvaller pakten de heren de wedstrijd toch weer goed op.

Ik zelf heb mijn debuut mogen maken bij de 2-1 achterstand. Hoewel de dag veel goeds beloofde raakte ik de eerste three, 4, 5 of 6 ballen helaas niet zoals gepland. Ook was er nog een eventuele kans maar ik was niet snel genoeg om die bal nog te kunnen pakken, das kut en heb ook de das kut.

De slotfase was nog erg spannend. Omvergetrokken mannen in de 16-meter!  Helaas deed de man in het apenpakje er niks meer aan. Onze three punten zijn onterecht afgepakt deze zondag.  Ondanks alles heeft iedereen er wel voor gevochten en gaan we nu de eerste three punten pakken in de volgende wedstrijd!

 

Three cheers,

Vincent Stibbe

Sponsoren

BultenPellinkhofSporthuis Winsum