Blog

Waarde Forwardianen week 47

Sander Ossenkoppele
26 november 2014

Afgelopen weekend was er een om de gemiste wedstrijden in te halen, in andere woorden; een inhaalweekend. Het vlaggenschip had alle wedstrijdjes netjes op tijd gespeeld en hoefde daarom niet op te treden. Bijna alle andere teams van Forward moesten in dit inhaalweekend wel aan de bak, en wat hebben we dat geweten. Op een gure natte en sombere dag werd er een thuiswedstrijd afgelast en kon de rest op het kunstgras gespeeld worden.

Dat het vlaggenschip afgelopen weekend niet hoefde te spelen betekent niet dat er niks is gebeurd in de laatste wedstrijden. Het weekend ervoor kwam namelijk de nummer 1. Heerenveen op bezoek. Zij stonden er op dat moment erg goed voor en dus werd een lastige pot verwacht. Forward trapt af en heeft al gauw het heft in eigen handen en speelt beter dan VV Heerenveen. Een grandioze goal van onze zijde opgevolgd door een volledig onterechte penalty zorgt ervoor dat het 1-1 staat. In de laatste minuut weet Heerenveen dan toch nog een gaatje te vinden en mag zichzelf uiteindelijk de winnaar van de partij noemen. Terecht of niet, wederom verlies voor het eerste elftal van GSAVV Forward in de tweede klasse. De dassen beginnen eentonig te worden, maar het vlaggenschip is druk bezig om een einde te maken aan deze neerwaartse spiraal.

Elke TD of LIBO wordt wel door ten minste een paar mannen van Forward bezocht. Ook dit weekend stond er een TD op het programma. F6 en F11 hadden er zin in en zorgden voor de nodige sfeer in het clubhuis. Dat de wedstrijd van F11 was afgelast boeide ze niet, de regen werd getrotseerd en een potje zes tegen zes mocht op het RIK-veld niet uitblijven.

Een tweetal weken geleden was het tijd voor de najaarsALV. Een ALV waarbij het reünistengennootschap, stichting Forward Hoortwat, de CHAOS en het bestuur van GSAVV Forward aanwezig was. Een avond die gekenmerkt wordt door onder andere ‘Three Cheers’ en Jenever in Amsterdam, zo werd ook de Bastille succesvol afgesloten. Zo succesvol dat meerdere mannen de volgende dag op het werk zich moesten verontschuldigen dat zij met een gigantische kegel twee uur te laat aankwamen. Maar, is daar dan nog wat zinvols besproken? Jazeker!  Onder andere is daar afgesproken dat een Forwardiaan behoort te weten wat bovenstaande partijen met de GSAVV te maken hebben. In volgende schoenen zal dus een informatieve pagina met betrekking tot deze partijen bevinden.

Daan, praeses Johnny Loco’s heeft afgelopen twee weken zijn mannen weten te vinden. Verscheidene gekke stunts vonden plaats waardoor Daan het kaf van het koren heeft weten te scheiden. In de blote bast naar de Hockey en het ‘Three Cheers’ werd vol overtuiging ingezet. Zeiknat kwamen de mannen terug naar West End, maar wel ontzettend voldaan. Wat vonden ze het mooi! Mannen, goed werk en gefeliciteerd!

Een jaarlijks terugkerende HO-borrel is elk jaar weer de Herbsmeisterborrel! Op deze borrel wordt er bekend gemaakt welk team de Herbstmeisterbokaal heeft gewonnen! Daarnaast worden er ook prijzen uitgereikt voor onder andere, de natte krant, de lelijkste Forwardiaan, de topscorer en het mooiste zusje! Weet jij iemand vanuit je team die in aanmerking komt voor een van deze prijzen? Geef het door aan oudeschoen@gsavvforward.nl!

De EVCIE zal ook op hele korte termijn gevraagd gaan worden! Dat betekent dus dat je er snel bij moet zijn als je daar interesse voor hebt! De EVCIE organiseert elk jaar weer het Panna-KO toernoo, het huizentoernooi en de Bavariacup! Heb jij dus interesse? Mail naar voorzitter@gsavvforward.nl en zorg ervoor dat jij in die commissie zit!

Three Cheers,

 

Sander Ossenkoppele

Voorzitter GSAVV Forward 2014/2015

Sponsoren

BultenPellinkhofSporthuis Winsum