Blog

Forward vindt nieuwe trainer!

Oude Schoen
23 februari 2015

Dit seizoen maakte trainer Dirick-Jan van Strien bekend dat dit het laatste seizoen voor hem zou zijn als trainer van het vlaggenschip. Uiteraard respecteren we deze keuze en zijn we DJ erg dankbaar voor wat hij afgelopen three jaar heeft klaargespeeld bij het eerste.

Het vertrek van DJ leidt onvermijdelijk tot het zoeken naar een nieuwe hoofdtrainer. Als niet student is het natuurlijk vechten om een plekkie bij deze club. Uiteindelijk is het niemand minder dan Bennie de Jong, hiervoor trainer bij PKC’83, gelukt zich het komende jaar trainer van het vlaggenschip A.K.A. F1 te mogen noemen. Zoals Henk P mooi wist te verwoorden: van kamp naar corps! Bennie is een nuchtere man met een goede visie op het spelletje. Een man die weet van aanpakken en die een zooitje studenten aardig onder controle kan houden. Ook heeft hij tijdens één dinertje met het bestuur en Henk P al meer biertjes weten te verslinden dan DJ in three jaar!

Bennie, namens het bestuur, de selectie en de hele vereniging wensen we je erg veel plezier de komende tijd. We zien er naar uit om met je samen te werken.  Tot aankomend seizoen!

Sponsoren

BultenSporthuis Winsum