Blog

Waarde Forwardianen week 9

Sander Ossenkoppele
27 februari 2015

Waarde Forwardianen,

De winterstop zit er nu echt definitief op en dat betekent dat de kicksen wederom uit het vet gehaald mogen worden. Aanstaande zondag zullen de eerste inhaalwedstrijden gespeeld worden door Flaag. Benoemenswaardig is dat F12 mag aantreden in Kielindeweer om 09:00, ik hoop dat vervoer überhaupt diezelfde dag nog mogelijk is! Alle andere teams mogen de week erna weer aantreden, dat betekent dus ook dat er in maart weer vol op getraind kan worden. Dus de volgende trainingen zullen vanaf 1 maart weer van toepassing zijn:

Woensdag          16:30 – 18:00      Jimmy Berkhoudt
Donderdag         17:00 – 18:30     Dirick Jan van strien
Vrijdag                                 17:00 – 18:30     Rinie Jurna

Afgelopen zondag was het tijd om wederom aan te treden tegen het team van niemand minder dan Rinie Jurna. Het vlaggenschip begon uitstekend en kwam al redelijk gauw op een voorsprong. Na de gelijkmaker van de kant van GRC kreeg Nick Breukelman een uitgelezen kans, helaas wist hij de penalty niet te benutten en bleef de stand op dat moment op 1-1. Uiteindelijk scoorde het team van Rinie nog tweemaal en daarmee was de wedstrijd verloren. F1 staat momenteel onderaan, maar doet zeker niet onder in kwaliteit. Scoren blijkt echter nog vrij lastig in deze klasse! Aankomende zondag staat Wolvega op het programma. Op dat knollenveld daar zullen we strijd moeten gaan tonen zodat er weer puntjes mee naar West End genomen kunnen worden.

Een tweetal vrijdagen alweer geleden was het tijd voor het Forward im Schnee-toernooi. Een toernooi vorig jaar opgezet en dit jaar wederom een groot succes. In eerste instantie zouden er vier teams participeren, maar door verscheidene redenen werd het een oefenpotje tegen Siddeburen. Zoals van tevoren aangegeven kwamen deze mannen voor het feest achteraf in plaats van het toernooi zelf. Dat hebben wij geweten, aangezien de mannen van Siddeburen uiteindelijk rond een uurtje of twee met veel bombarie het sportpark verlieten. Een feest dat volgend jaar zeker weer op de planning moet verschijnen, een daverend succes!

Een dag later was het Valentijnsdag. En nu weten jullie allemaal dat onze Willempie dan jarig is, maar er werd ook gevoetbald op die dag! De winnaars van de Bavariacup van vorig jaar mochten namelijk aantreden op stadion Woudesteijn tegen het Rotterdamse Studententeam Antibarbari! Forward 8 had gewonnen en kwam zoals een echt team van Forward dat betaamt twee minuten voordat de wedstrijd begon het veld op. En dat terwijl de tegenstander een uur extra had aangevraagd voor de warming up. U raadt het al, er werd dik verloren, maar gezellig was het zeker.

Op 20 maart is het alweer tijd voor de halfjaarlijkse ALV. Heb jij dingen aan te merken op het beleid van de GSAVV? Of ben je gewoon benieuwd hoe het er voor staat? Kom dan om 21:00 naar de kroeg!

Afgelopen jaar zijn wij ontzettend druk bezig geweest om een ieder van jullie van een spelerspas te voorzien. De regels zijn nou eenmaal ontzettend streng en iedereen die op de zondag een wedstrijd wil ballen moet een spelerspas hebben. Er zijn nog een aantal jongens die nog geen pasfoto hebben ingeleverd, conclusie? Dan speel je niet. Neem contact op met Derk Willem Duynstee via secretaris@gsavvforward.nl en zorg ervoor dat die pasfoto bij hem belandt!

 

Three Cheers,

Sander Ossenkoppele
Voorzitter GSAVV Forward 2014/2015

 

Sponsoren

Sporthuis WinsumWECRUITMENT