Artistiek Talent

Artistiek Talent

Nick Breukelman
02 maart 2015

Dat Wytze Hoogslag meerdere talenten heeft dan het nobele voetbalspel, is voor intimi reeds bekend. Zo spreekt hij ook nog eens een aardig woordje Fries. Dat is natuurlijk niet de reden van dit schrijven. De titel verraadt het mogelijk al een beetje, er schuilt artistiek talent in deze jongen. Hij nam de gng van West-End al voor zijn rekening en ook de deur van het Willempiehok werd opgekalefaterd.

Dan het Forward-hok. Op de kroeg heeft Forward een eigen hok dat voor verschillende zaken gebruikt wordt. Sinds kort is er een nieuw hok ter beschikking gekomen met als groot nadeel: De witte muren doen klinisch aan. Weer werd Wytze benaderd voor hulp. Hij zegde toe en is op dinsdag 24 februari aan de slag gegaan met de witte muren. Oordeel zelf, het resultaat is wat ons betreft schitterend!

Heb je zelf iets waar je Wytze (0622273842) zijn hulp bij kunt gebruiken aarzel dan niet. Tegen een gepaste vergoeding zal hij er met zijn ijver en nauwkeurigheid voor zorgen dat de klus geklaard wordt. Je kunt hem natuurlijk elke zondag op West End hierover aanspreken, of stuur hem een appje. 

Sponsoren

Sporthuis WinsumWECRUITMENTPitchers Bardorstbavaria