Blog

Waarde Forwardianen week 11

Sander Ossenkoppele
11 maart 2015

Het is maart en met het weer van de afgelopen week wanen we ons in een heuse lentestemming! We kunnen wel stellen dat door het mooie weer van afgelopen week de studenten tot bloei kwamen. Het zonnetje zorgde ervoor dat de opkomst bij de verscheidene teams weer op niveau was. Dit resulteerde ook in een aantal hele mooie resultaten, zo ook bij het vlaggenschip!

Afgelopen zondag was het zo ver! GSAVV Forward 1 mocht aftrappen in Emmeloord. Dat hier eerder dit jaar verkenning op de fiets had plaatsgevonden resulteerde in een 0-2 winst. Met een aanzienlijk publiek langs de kant (mannetje of 600) en een zonnetje op het kunstgras bleken de studenten gemotiveerder dan ooit om de pot te winnen. Bijblijven of afhaken was het credo in de kleedkamer! Het tweede was geen optie en dat was te zien aan het spel van de studenten! Met erg opportunistisch voetbal waren onze buitenspelers veel te snel voor de backs van Emmeloord dat ondanks de 2e plek in een vormcrisis verkeerde. Na de wedstrijd bleef Forward uiteraard de overwinning vieren en dat gebeurde in een uitermate goed gestemde kantine! Voor de mensen die graag up to date willen blijven over de wedstrijden van F1, refereer ik graag naar onze Twitterkanaal(@GSAVVForward) waarbij elk doelpunt en alle noemenswaardige acties direct gecommuniceerd worden.

Afgelopen weken was het leeg op West End. Wat er precies aan de hand was, konden we niet achter komen. De gezelligheid in het clubhuis was ver te zoeken en de zakjes chips bleven zich maar opstapelen. Vorige week woensdag zijn we er achter gekomen wat er nou aan de hand is. Willem Baksteen heeft een onfortuinlijke val gemaakt met de fiets en heeft daarbij zijn been gebroken. Erg vervelend voor Willem! Wij wensen hem heel veel sterkte in zijn herstel en hopen hem snel weer op West End te zien!

Het is maart en dat betekent dat de viering van onze verjaardag alweer bijna aan de beurt is! Op 11 april zal de dies gevierd worden voor onze leden en reünisten. De locatie en het thema zitten in de pijpleiding, wat betekent dat jullie heel snel door onze diescommissie op de hoogte gebracht gaan worden over dit fantastische feest! Zet een kruis door je agenda op 11 april en zorg dat je bij dit geniale feest aanwezig bent!

Wij zijn voor het seizoen 15/16 ook op zoek naar een nieuwe voorzitter! Lijkt het jou leuk om een jaar lang de oudste studentenvoetbalvereniging van Nederland te leiden? Stuur dan je interesse naar voorzitter@gsavvforward.nl!

In deze oude schoen is er voor de geïnteresseerde de ALV Notulen te vinden. Op vrijdag 20 maart zal de halfjaarlijkse ALV plaatsvinden! Dus ben jij benieuwd wat er afgelopen half jaar allemaal gebeurd is? Kom dan naar de halfjaarlijkse ALV op de kroeg! Het zal om 21:00 aanvangen! Tot dan!

Afgelopen jaar zijn wij ontzettend druk bezig geweest om een ieder van jullie van een spelerspas te voorzien. De KNVB-regels zijn nou eenmaal ontzettend streng en iedereen die op de zondag een wedstrijd wil ballen moet een spelerspas hebben. Er zijn nog een aantal jongens die nog geen pasfoto hebben ingeleverd, conclusie? Dan speel je niet. Neem contact op met Derk Willem Duynstee via secretaris@gsavvforward.nl en zorg ervoor dat die pasfoto bij hem belandt!

 

Three Cheers,

 

Sander Ossenkoppele

Voorzitter GSAVV Forward 2014/2015

Sponsoren

BultenSporthuis Winsum