Beste Forwardianen week 15

Beste Forwardianen week 15

Nijs Wienese
13 april 2015

Zondagmorgen 10.00 uur, brak wakker worden na een avondje drinken om vervolgens je Forward tenue uit de kast te trekken, een paar bijpassende sokken tevoorschijn te toveren en hup de fiets op om 90 minuten lang tegen een leren knikker aan te trappen. De ochtenddauw op het gras en de netten, de geur van vers gemaaid gras en de Willempie die bij aanvang van de wedstrijd nog vlug even de cornervlaggen plaatst. Het eerste fluitsignaal en de toch nog wel erg stijve en koude hamstrings tijdens het eerste duel. Voor velen een welbekend fenomeen wat zich iedere zondag afspeelt.

Althans, voor bijna alle voetballers onder ons. Vele mannen worden zo blij als een kind om zelfs met temperaturen ver onder de nul een balletje te mogen trappen. Er is echter een kleine groep die zich zogenoemde ‘mooi-weer-voetballers’ noemt. Met de paasdagen achter de rug, en met de nu echt stijgende temperaturen is ook voor hen het voetbalseizoen weer begonnen! Dat is te merken op de trainingen, want hoe zalig het spelletje ook is, trainen onder het genoegen van de avondzon is voor hen een vereiste. Met heerlijk weer in het verschiet is er voor iedereen des te meer reden om three maal per week te trainen om zodoende op zondag in topvorm te verkeren.

Na een voetballoos weekend is er komend weekend de mogelijkheid om je louter bezig te houden met de G.S.A.V.V. Komende zaterdag, 11 april, vindt alweer de 112e diës plaats. Het belooft stralend weer te worden dus ook voor de mooi-weer-voetballers onder ons geen enkel excuus om dit te missen. Voor slechts 33,33 euro kun je een gehele dag ongegeneerd ‘three’ roepen, bier drinken, lasergamen, voetballen en/of beerpongen. Er wordt om 12:30 verzameld voor Grote Markt 27 om vervolgens om 12.45 uur te vertrekken richting Amicitia. We zullen terugkeren op de Grote Markt rond 17.00 uur. Om 18.15 uur zal de aanvang zijn voor de borrel in de Conversatiezaal op MVTVA Fides, waarna we om 19.03 uur zullen dineren op de kroeg. Na het diner zullen we ieders voetbalkennis testen, waarbij mooie prijzen te winnen zijn!

De zondag na de diës spelen er maar liefst 10 Forward-teams op de Holy Grounds! Een ideaal moment om de dag ervoor nog even goed na te bespreken onder het genot van een compleet verzorgde Brakke Lunch en te pronken met je Zippo, onesie, sloffen, beerpong-set of glad geschoren kaak. Ook komende week zullen wij voor en na de trainingen aanwezig zijn om de gadgets te showen, te verkopen en uit te delen. In deze oude schoen staan de gadgets met bijbehorende prijzen. Mocht je nog vragen hebben of gadgets via de mail willen bestellen, dan kan dit via forwarddies@gmail.com. Wij kunnen niet wachten en hopen jullie zowel zaterdag als zondag in groten getale te zien!

 

Three cheers,

Nijs Wienese
Praeses diës

Sponsoren

Sporthuis WinsumPitchers Bardorstshirt a la minugtebavaria