Waarde Forwardianen week 17

Waarde Forwardianen week 17

Sander Ossenkoppele
30 april 2015

Afgelopen weken is er weer druk bedrijvigheid op de velden van de ACLO geweest. Op erg mooie zonnige zondagen wisten verscheiden teams zichzelf toch dichter bij het kampioenschap te voetballen. De teams F2, F5 en F6 staan op hele mooie posities en hopelijk kunnen zij aan het eind van het seizoen hun kampioenschap vieren. Een aantal andere teams staat dit helaas niet en moeten nog aan de bak om in de huidige klasse te blijven, zo ook het vlaggenschip.

Het vlaggenschip is bezig met een erg goede streak, iets dat voor lijfsbehoud ontzettend hard nodig is. Uit alle vaatjes wordt getapt om de mannen te laten winnen. Zo is de gehele TIVOCI mee naar VV Heerenveen geweest en werden er mannen uit het ziekenhuis geplukt om alsnog met de wedstrijden mee te kunnen doen. Afgelopen zondag was het tijd voor een 6-punten wedstrijd tegen Sint Annaparochie. Winnen zou betekenen dat het puntenverschil teruggedrongen zou worden tot 1 en verliezen zou haast directe degradatie betekenen. Uiteraard werd er dus gelijkgespeeld, 1-1. Op het misschien wel aller slechtste veld van de gehele tweede klasse kon het vlaggenschip niet de wraak nemen die na de thuiswedstrijd beloofd was. Het puntenverschil tussen directe degradatie en promotie/degradatie staat dus nog steeds op 4 punten en met nog three wedstrijden te spelen is het dus ontzettend belangrijk om de volgende potten te winnen. Het vlaggenschip heeft een ieders hulp nodig dus kom allemaal naar West End om F1 in de tweede klasse te houden.

Na uitgebreid de dies gevierd te hebben was het daarna al snel weer schakelen voor de andere evenementen georganiseerd door Forward. Afgelopen zondag werd namelijk niet alleen competitie gevoetbald, er werd namelijk ook gevoetbald op de Grote Markt. In samenwerking met de Stadjersweek konden verscheidene kinderen genieten van een potje voetbal met Forwardianen. Een groot succes!

Twee dagen later stond alweer het GSAVV Forward/Rode Kruistoernooi op het programma voor de kinderen van de W.A. van Lieflandschool. Met behulp van 50 vrijwilligers konden verstandelijk beperkte kinderen genieten van een waanzinnige dag! Naast voetbal werd er ook genoten van de poffertjes van Pipa Pannekoek en leerden de kinderen verstandig op te treden bij ongelukken door het spelen van het EHBS-spel. Alle vrijwilligers nogmaals ontzettend bedankt voor jullie inzet op deze mooie dag!

Afgelopen woensdag was tijd voor de derby in Madrid, op de kroeg in de Mensa kon namelijk de return van Real Madrid tegen Athletico Madrid gekeken worden. Waarbij het technisch in het begin nog even zoeken was, kon Real Madrid uiteindelijk de punten mee naar huis nemen door een goal  laat in de wedstrijd van Hernandez. Ook de halve finale en de finale zullen op de kroeg in de Mensa worden uitgezonden, wees erbij!

Een aantal dagen geleden is de nieuwe voorzitter van GSAVV Forward ook alweer gevraagd. De persoon die de oudste studentenvoetbalvereniging van Nederland aankomend jaar gaat leiden is niemand minder dan Nijs Wienese. Nijs, van harte gefeliciteerd en uiteraard ontzettend veel succes gewenst het komende jaar! Heb jij interesse om samen met Nijs de GSAVV in het seizoen 15/16 te gaan leiden? Stuur dan je interesse naar voorzitter@gsavvforward.nl.

Three Cheers,

Sander Ossenkoppele
Voorzitter GSAVV Forward 14/15

Sponsoren

Sporthuis WinsumWECRUITMENTPitchers Barshirt a la minugtebavaria