Blog

Forward 1 begin nieuwe seizoen/ start new season

Oude Schoen
08 juli 2016

Forwardianen!

Zondag 7 augustus zal het voetbal seizoen weer beginnen! Ben je geinteresseerd in voetballen in de tweede klasse? Dan kan je vanaf dat moment meetrainen met het eerste team! Stuur een mailtje naar voorzitter@gsavvforward.nl  of neem contact op met de team leider Henk Postema 06-20426318. De trainingen van F-laag beginnen na de KEI-week. Verdere informatie volgt hier nog over

Ben je nog geen lid en niet geïnterresseerd in het eerste team, maar wil je wel voetballen bij de oudste studentenvoetbalverening van Nederland, schrijf je dan in op de site of stuur een mailtje naar secretaris@gsavvforward.nl!

EN:
Are you interested to play for the first team? Sent an e-mail to voorzitter@gsavvforward.nl or contact team leader Henk Postema 06-20426318. 
Are you not a member yet? Become a member on the site or sent an e-mail to secretaris@gsavvforward.nl

Three Cheers!

 

Sponsoren

Sporthuis WinsumWECRUITMENT