Blog

Forward verbaast vriend en vijand

Oude Schoen
19 september 2016

Na de slechte competitiestart tegen Beilen (5-0 verlies). Heeft ons vlaggenschip zich meer dan herpakt. Twee weken geleden werd onverwachts thuis van Noordster gewonnen, waardoor de eerste Three punten binnen waren. Hiermee werd de competitiestart van twee jaar geleden, waar Forward de eerste 9 wedstrijden verloor, direct verbeterd. Afgelopen week namen we het op tegen Rolderboys. Een mooie club met misschien wel een van de mooiste complexen van de competitie. Ook hier kwam Forward 1 goed uit de startblokken en uiteindelijk werd met Three-1 gewonnen. Forward bezit nu de vijfde plaats na Three competitieduels. As. zondag om 14:30 neemt het vlaggenschip het op tegen GVAV Rapiditas 1. We hopen jullie ook dan weer te zien!

Three cheers!

 

 

Sponsoren

Sporthuis WinsumWECRUITMENT