Topscorer aller tijden: Jan-Willem Donkerbroek

Topscorer aller tijden: Jan-Willem Donkerbroek

Oude Schoen
20 maart 2017

Afgelopen zondag met de datum 19-03-2017 speelde het vlaggenschip de lastige thuiswedstrijd tegen Raptim Coevorden. Ondanks het regenachtige weer werd het een zondag om nooit meer te vergeten. 90 minuten en 9 goals verder heeft Forward 1 weer bewezen terecht in de tweede klasse uit te komen, eindstand 9-2. Mede door three goals van Jan-Willem Donkerbroek. Met deze hattrick kroonde hij zich deze dag tot topscorer aller tijden van GSAVV Forward, een mijlpaal om ontzettend trots op te zijn met 63 goals nu in totaal. Namens de spelers, Henk Postema, Bennie de Jong en het bestuur van harte gefeliciteerd!

Threeeeeeee 

Sponsoren

Sporthuis WinsumWECRUITMENTPitchers Bardorstshirt a la minugte