Word Lid!

Word Lid!

01 mei 2017

GSAVV Forward is met 114 jarige leeftijd de oudste studentenvoetbalvereniging van Nederland en sinds het seizoen '16/'17 ook de hoogst spelende studentenvoetbalvereniging van Nederland, met het eerste elftal uitkomend in de Tweede Klasse op zondag. Verder zijn we nog de enige voetbalclub in Nederland die in katoenen shirts speelt. Onze leden houden van een feestje en daarom is het ook altijd gezellig op de zondag en na trainingsavonden. Met evenementen als het jaarlijkse Dies en de borrels in het Zwarte Schaap, zijn er genoeg mogelijkheden om met jouw team een mooie studententijd te hebben. Heb jij interesse? Schrijf je in op de website of kom een keer sfeer proeven op een zondag!

Denk jij het niveau van het eerste elftal aan te kunnen? Stuur een mailtje naar secretaris@gsavvforward.nl en draai een paar proeftrainingen!

Three cheers!

----- INTERNATIONAL STUDENTS
Are you going to study in Groningen after the summerbreak and do you like to play football? GSAVV Forward is the oldest student football club in the Netherlands and is the only club left to play in cotton shirts. Besides training and playing games every sunday in regional leagues, our teams and likewise our players like to stay afterwards and to drink a beer. Sign up by sending an e-mail to secretaris@gsavvforward.nl or stop by during a training session or on a sunday. Three cheers    

Sponsoren

Sporthuis WinsumWECRUITMENTPitchers Bardorstshirt a la minugte