23e lustrum

23e lustrum

21 maart 2018

Ha mannen, het lustrum komt steeds dichterbij en in april is het dan eindelijk zover. Dan wordt de 115e verjaardag van de oudste studentenvoetbal vereniging van Nederland gevierd en daar moet je bij zijn natuurlijk. Daarom zullen nu de losse kaartjes in de verkoop gaan. Het lustrum zal zijn van 18 t/m 21 april en zal bestaan uit de volgende dagen inclusief kaartjes:

- 18 april Stadjersdag: Zal er een 7 tegen 7 toernooi plaatsvinden waar je met je team aan mee kan doen. De kosten hiervoor zijn 25 euro per team. Daarna zal de dag afgesloten worden met het grote openingsfeest van het lustrum dit zit inbegrepen bij de 25 euro. https://gsavvforward.nl/23e-lustrum/inschrijven-stadjersdag

Daarnaast zijn losse kaartjes voor het openingsfeest ook verkrijgbaar en deze zullen 10 euro kosten inclusief een pitcher.

- 20 april Ledendag: Op ledendag zal er vertrokken worden naar een externe activiteit. Waar er paintball en beachvoetbal gespeeld kan worden. Daarna zal de dag afgesloten worden met een bbq en spectaculaire beach party. De kosten voor deze dag zijn maar 45 euro en daarvoor kan er onbeperkt gedronken worden op de externe locatie. 

- 21 april reünistendag: Op reünistendag zal er eerst op Forward een pot plaatsvinden tussen F1 en het RTL sterrenteam. Daarna zal er vertrokken worden naar een externe locatie waar het lustrum afgesloten zal worden met een schitterend gala. De kosten voor deze dag zullen 125 euro zijn. Daarvoor kan je onbeperkt zuipen op forward tijdens de pot en krijg je 2 kaartjes voor jou en je date voor het gala met diner en onbeperkt drinken.

Daarnaast kan er op 21 april zelf nog losse kaartjes gekocht worden voor de pot tegen het RTL sterrenteam. 

Koop zo snel mogelijk je kaartjes want dit wil je niet missen!

Sponsoren

Sporthuis WinsumWECRUITMENTPitchers Bardorstshirt a la minugte