Autoverzekering in Groningen

Autoverzekering in Groningen

20 mei 2018

Het maakt niet alleen uit bij welke verzekeraar je een autoverzekering afsluit, het maakt ook uit waar je een autoverzekering afsluit. Groningers mogen zichzelf wat dat betreft het meest gelukkig prijzen. In de stad Groningen betalen de inwoners namelijk gemiddeld het minst voor hun autoverzekering. Elk jaar wordt er onderzoek gedaan naar de gemiddelde premies van autoverzekeringen, dit onderzoek wordt uitgevoerd in alle hoofdsteden van de provincies en in Amsterdam. Het Noorden komt altijd goed uit de verf. Hier zijn de autoverzekeringen namelijk relatief het goedkoopst, meldt Autoverzekering.nl. Dit is een vergelijkingssite waar je autoverzekeringen kan vergelijken.

Het verschil tussen Noord- en Zuid-Nederland
Wanneer je nog onder de dertig jaar oud bent betaal je in Assen gemiddeld het minst. Wil je een Allrisk verzekering? Dan zit je goed in het Friese Leeuwarden.
Woon je in Maastricht? Dan kun je beter naar het Noorden verhuizen, tenminste als je een goedkopere autoverzekering wilt. In deze provinciehoofstad ben je namelijk gemiddeld het duurste uit. Waarschijnlijk heeft dit te maken met de locatie, Maastricht bevindt zich natuurlijk dicht bij de Duitse grens. Makkelijk dus wanneer je een auto wilt stelen, omdat je zo de grens over bent.

 

Wanneer je Groningen en Maastricht vergelijkt kom je er achter dat er ruim 25% verschil zit tussen  de premies van deze steden. Dit zorgt voor een gemiddeld verschil van wel 105 euro per jaar! Hoewel er verschillende soorten verzekeringen worden vergeleken In alle hoofdsteden en Amsterdam, zijn de Maastrichtenaren vrijwel altijd in het nadeel.

De onafhankelijke vergelijker
Je autoverzekering vergelijken via Autoverzekering.nl is dus nog niet zo’n slecht idee. Of je nu in Groningen of Maastricht woont: Er zit verschil in premies. Waar ben jij verzekerd en wat voor soort verzekering heb je afgesloten? Wanneer je dit vergelijkt, kom je er waarschijnlijk achter dat je al die tijd teveel hebt betaald en dat je met een andere verzekering goedkoper uit bent. Autoverzekering.nl is een onafhankelijke vergelijker die alles voor je op een rijtje zet. Hierdoor vind jij met gemak de verzekering waarmee jij het goedkoopste uit bent en na je autoverzekering afsluiten kan je direct verzekerd de weg op.

Sponsoren

Sporthuis WinsumWECRUITMENTPitchers Bardorstshirt a la minugte