Woordje van de Voorzitter (Oktober 2020)

Woordje van de Voorzitter (Oktober 2020)

24 november 2020
Algemeen

Woordje van de voorzitter

Het hing de afgelopen weken als een donkere wolk boven Westend en helaas werd ons vermoeden bevestigd; Mark Rutte en consorten gaven opdracht tot het sluiten van de clubhuizen voor minimaal three weken. Een hard gelag! De weken ervoor stond de Bakelmat namelijk ouderwets vol en laat dat nou net goed zijn voor de blauw-witte portemonnee. Die moet nu dus op andere manieren gevuld worden en de eerste stap daartoe is gezet door de nieuwe Forward-onderbroeken (nu verkrijgbaar voor slechts €15). Mocht je dit stuk nou lezen en er nog geen hebben besteld, smijt dan bij hoge uitzondering de Oude Schoen in de hoek en stuur een e-mail naar fiscus@gsavvforward.nl! 

Afijn, het voetbal ging gewoon door. Laten we beginnen met ons vlaggenschip. Eigenlijk is er ten opzichte van vorig seizoen weinig veranderd; F1 krijgt weinig doelpunten tegen, maar scoort zelf ook moeilijk. Gelukkig won het afgelopen weekend de eerste wedstrijd. SVZ werd vakkundig met 2-0 opzij geschoven. 

Daarnaast dacht ik dat ik nog dronken was toen ik voetbal.nl checkte, maar niets bleek minder waar; van de zeven Forward-teams die in actie kwamen afgelopen weekend wonnen er maar liefst zes. Spelbreker was F11, dat met 2-1 de bak inging tegen Groen Geel 4(?). Eikels! Speciale vermelding verdient F2. De mooie mannen van de Magnus gaan namelijk fier aan kop na three potjes! Jullie mogen overigens best weten dat ik dit stukje momenteel huilend aan het typen ben, want twee minuten geleden bereikte het droevige nieuws mij dat het kabinet alle sportwedstrijden op amateurniveau er voor onbepaalde tijd uit gooit.. Ik pak nog maar een bak en drink m’n verdriet weg. Voordat ik het vergeet wil ik via deze weg trouwens alle Forwardianen zonder chick of vast scharreltje een hart onder de riem steken; het is nu door COVID allemaal wat lastiger, ik weet het, maar er is vagina aan het einde van de tunnel!!Of iets anders natuurlijk, het kan allemaal in 2020. 

Ten slotte hoop ik dat de eerste zondag dat er weer gevoetbald kan worden mét publiek Westend helemaal vol staat! We zien jullie dan!

 

Three Cheers,

Bart Breman, voorgesteld voorzitter '20/'21

Sponsoren

Sporthuis WinsumWECRUITMENTdorstshirt a la minugtebavaria