Forward “Best of the Rest”-toernooi

Forward “Best of the Rest”-toernooi

17 mei 2021
Algemeen

Na 9 zinderende voetbalweken is het interne Forwardtoernooi dan – op de finale na – ten einde gekomen. Op F1 en F2 na (worden te goed geacht) heeft elk team meegedaan om zo een mooi toernooi neer te zetten in tijden waarin we niet tegen andere verenigingen mogen voetballen. Na de spannende poulefases en finaleweekenden is er uiteindelijk een einduitslag gekomen die er als volgt uitziet:

1
2
3          F8
4          F4
5          F9 (1)
6          F10
7          Fthree
8          F12
9          F5
10        F9 (2)
11        F11

Zoals jullie kunnen zien is de strijd om de titel nog onbeslist. F6 en F11 zullen het in een grootse finale tegen elkaar opnemen om zo de felbegeerde titel “Best of the Rest” en een fust bier in ontvangst te nemen. Om hier een zo mooi mogelijke zondag van te maken, is er besloten om deze finale uit te stellen tot er weer publiek bij de wedstrijden mag zijn en het zonnetje schijnt. Immers kunnen we dan, na afloop van de wedstrijd, met z’n allen nog een fust of 15 wegdrinken. De datum van deze wedstrijd zal aangekondigd worden via de Oude Schoen en de Instagram @Forward1903.

Het bestuur wil jullie allemaal bedanken voor jullie inzet en alvast succes wensen in het seizoen 2021-2022!

 

Three Cheers!

Sponsoren

Sporthuis WinsumWECRUITMENTPitchers Bardorstshirt a la minugte