Blog

Terug naar overzicht

Gefilterd op kenmerk: Kampioenschap

 • GSAVV FORWARD KAMPIOEN!!!

  Voor de samenvatting van de wedstrijd, bekijk: https://www.rtvdrenthe.nl/sport/14716079/actief-moet-titel-aan-luidruchtige-studenten-laten

  Lees meer
 • Gehavend Forward 1 hoopt dat alles meezit, interview met de trainer

  Donderdagavond werd er opnieuw getraind door het vlaggenschip van GSAVV Forward. En wederom was het moeizaam. Door de vele blessures werd een aantal spelers uit Forward laag gevraagd zich bij de selectie te voegen, zodat er in ieder geval 8 tegen 8 kon worden gespeeld, al was er maar één keeper. Zelfs de voorzitter, Daniël Mijnders, was opgetrommeld. Hij viel niet in negatieve zin op en zegt op een basisplaats te hopen.

  door: Gijs Overbeek op 04 juni

  Lees meer
 • Vlaggenschip pakt eerste periode!

  Forward pakt de eerste periodetitel na een spannende wedstrijd tegen Siddeburen! Na afloop van de wedstrijd werd duidelijk dat Lewenborg geen punten wist te pakken tegen Veendam waardoor het vlaggenschip van Forward er met de periodetitel vandoor gaat!

  Three Cheers!

  door: Oude Schoen op 02 november

  Lees meer
 • Forward Kampioen

  Vanmiddag was ik samen met Rembrandt jr. getuige van de uitwedstrijd van Forward 1 tegen ZFC Zuidlaren (Dr.) ... altijd lastig... Om 14:00 uur werd er tegen ZFC (en dan nu maar meteen de huiskamervraag: waar staat de afkorting ZFC voor?... Onder de winnende oplossingen wordt een verrassende prijs verloot...) onder een strak blauwe hemel afgetrapt voor wat, met nog twee wedstrijden te spelen en 6 punten vóór, wellicht de kampioenswedstrijd voor Forward zou kunnen worden.

  door: R.J.L.M. Heerkens Thijssen op 08 mei

  Lees meer
 • Van de voorzitter: Roemeense Punani

  Vanwaar deze titel, Roemeense Punani? Waarom niet uit Albanië, Transnistrië, Birma of Liechtenstein? Weet ik niet. Er moest toch een titel boven het stuk en het klinkt gewoon lekker. Het is een goede aandachtstrekker en daarnaast doet de titel een beroep op de verbeeldingskracht. Wat hebben Roemeense Punani dan in godsnaam met voetbal te maken? Geen idee.

  door: PD op 17 april

  Lees meer
 • Het vlaggenschip op titelkoers!

  Op het moment van schrijven staat F1 fier aan kop in de Threede klasse C. Na winterstop werden de eerste wedstrijden van 2014 met een overwinning afgesloten. Uit bij Siddeburen werd eenvoudig met 0-3 gewonnen. Opvallend eenvoudig, Siddeburen had al bijna twee jaar niet had verloren op eigen veld. Het is duidelijk, F1 neemt dit seizoen alleen genoegen met het kampioenschap.  Hoe heeft F1 deze riante voorsprong verkregen en waarom is het momenteel dé te kloppen ploeg in 3C?

  door: Aanvoerder F1 op 16 april

  Lees meer
 • Forward moet ook mee met de tijd natuurlijk om zo succesvol te blijven

  Het succes dat GSAVV Forward heet. Bij het schrijven van dit stuk zijn we als bestuur een driekwart jaar onderweg en niemand had mij van te voren kunnen wijsmaken dat het leiden van de oudste studentenvoetbalclub van Nederland samen met 5 andere gekken zo mooi zou worden.

  door: Luciano de Vries, voorzitter GSAVV Forward 2013-2014 op 16 april

  Lees meer

Sponsoren

BultenSporthuis Winsum