Het fotoalbum

Foto's Rode Kruis Toernooi 2015

GRONINGEN – Wat ooit begon als een leuk initiatief en een voorzichtig toernooitje is heden ten dagen uitgegroeid tot groots evenement. Dinsdag 21 april organiseerde GSAVV Forward in samenwerking met Het Rode Kruis alweer voor de derde keer een toernooi voor verstandelijk beperkte kinderen van de W.A. Lieflandschool. Een dag vol plezier voor zowel kinderen als (vrijwillige) begeleiders.

In vijf teams werd er door de kinderen gestreden om de eerste plaats. Een dag lang voetballen, pannenkoeken eten van ‘Pipa-pannenkoek’, springen op een luchtkussen en een leerzaam EHBO spel. Door het mooie weer en de strijdlust van de kinderen is deze dag een groot succes geworden. De beste spelers van de W.A. Lieflandschool mochten aan het eind van de dag een wedstrijd spelen tegen Forward 1. Een wedstrijd die in de reguliere speeltijd uitdraaide op een gelijkspel: 2-2. Strafschoppen moesten de beslissing brengen. Dit leverde een mooi resultaat op voor de kinderen, winst! Moe maar voldaan stapten alle kinderen daarna weer in de bus. Allen met een medaille om de nek.

Na drie succesvolle jaren mag er geen twijfel meer over bestaan. Volgend jaar gaan Forward en het Rode Kruis Studentendesk wederom de handen ineenslaan en hopen we samen met de Lieflandschool opnieuw een mooi toernooi te kunnen organiseren!

 

Sponsoren

BultenSporthuis Winsum